Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Budapest

A JLL az egyetlen ingatlan tanácsadó a LinkedIn legvonzóbb munkahelyekről készített listáján

40 olyan cég szerepel a listán, amelyeknél legszívesebben dolgoznának a munkavállalók


​ A LinkedIn több mint 433 milliós közösségének aktivitása alapján a JLL a világ egyik legvonzóbb munkahelye. A “Top Attractors” lista az első rangsor, melyet teljes mértékben a közösségi felhasználók aktivitása (nyitott pozíciók megpályázása, karrier lehetőségek nyomon követése, munkavállalói lojalitás) alapján állítottak össze. A 40 listán szereplő cég között a JLL a 29. helyen végzett egyedüli ingatlanpiaci tanácsadóként.

„Ahogy a munkahelyek fejlődnek, a technológia, az adatkezelés, és a csapatmunka előtérbe kerülése megváltoztatja a munkavállalók munkahelyekről alkotott elképzeléseit és a vállalatok elkötelezettségét is a munkavállalóik és ügyfeleik irányában” – mondta Guy Grainger, a JLL EMEA régiójának vezérigazgatója. „A LinkedIn közösségének elismerése arra világít rá, hogy ezeknek az értékeknek a támogatása révén új tehetséges munkavállalókat vonz a vállalatunk és ez a környezet motiválja már meglévő munkavállalókat is, ami elsősorban az ügyfeleink érdekeit szolgálja.”

A JLL elkötelezetten áll a kiemelkedő szakmai felkészültség, etika és csapatmunka mellett, hogy ezek révén járuljon hozzá ügyfelei sikereihez” – tette hozzá Trish Maxson, a JLL emberi erőforrásokért felelős igazgatója. „A LinkedIn tagjainak elismerése alátámasztja, hogy a JLL a legmegfelelőbb hely a karrierjüket építő munkavállalók számára.”

Az ügyfelek és beszállítók világszerte elismerik a JLL etikus magatartását, vállalati kultúráját és elkötelezettségét. A JLL közelmúltban kapott elismerései:  
“World’s Most Ethical Company”, az Ethisphere Intézet díja (9 egymást követő évben)
“America’s Best Employers” lista, a Forbes Magazin összeállítása alapján 
“100 Best  Corporate Citizens”, a CR Magazine alapján