Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Budapest

A JLL Hungary több üzletágában is megújult szakértői háttérrel kezdte az évet


BUDAPEST, 2017. február 16.  – 2017 a megújulás éve a JLL-nél, így az év elejére több pozícióban is új szakemberrel bővült a budapesti iroda csapata, mely érintette az irodabérbeadást, property management részleget, a marketinget és egy új, üzletfejlesztői pozíció is született.

dr. Würsching Péter LL.M. MRICS a JLL Hungary üzletfejlesztési igazgatójaként egy új pozíciót tölt be a vállalatnál. Feladata, hogy az új ügyfelek megnyerésén túlmenően a már eddig is sikeres üzletágak tevékenységének összehangolásával még magasabb szintre emelje a JLL által nyújtott szolgáltatási palettát. Péter az elmúlt több mint 10 évben vezetői pozíciókat töltött be a MASPED Zrt., CBRE, B&V, a Raiffeisen Bank, illetve a CTP berkein belül és széleskörű tapasztalatokkal bír a JLL által kínált szolgáltatási portfólió valamennyi területén. Péter 5 éve tagja a világ legnagyobb ingatlanos szervezetének, az RICS-nek és ingatlantanácsadói képesítése mellett magyar és nemzetközi jogi végzettséggel is rendelkezik.

Major Krisztina vezető tanácsadóként csatlakozott a JLL irodabérbeadási részlegéhez és jelentős ingatlanfejlesztői oldalon szerzett tapasztalatával segíti az ügyfeleket. Több, mint 10 éves ingatlanszakmai karrierjét a tervezett TóPARK Városközpont Fejlesztés kiskereskedelmi bérbeadási vezetőjeként kezdte. A projekt ideje alatt elnökségi tagja volt a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének, ezt követően a Raiffeisen Evolution magyarországi irodabérbeadás vezetője volt. Alapos piacismeretével és kapcsolatrendszerével értékes tagja a JLL csapatának.

Péter Ferenc Péter január óta a property management részleget erősíti műszaki manager pozícióban. Mielőtt a JLL-hez csatlakozott, korábbi projektjei között olyan komoly munkák szerepeltek, mint a Liszt Ferenc Zeneakadémia, melynek teljes körű felújítását és üzemeltetését vezette, valamint a Pető Intézet, ahol üzemeltetési igazgató volt. Ezen kívül műszaki, üzemeltetési, gyártási  és projektvezetőként dolgozott a Vértesi Erőmű, ACER, NOKIA és a COATS vállalatoknál, ahol jelentős eredményeket ért el mind a termelő gépek és az infrastruktúra karbantartásához tartozó folyamatok bevezetésében, mind az energiagazdálkodás területén. A sokféle vállalati kultúra és követelményrendszernek köszönhetően széleskörű tapasztalatokra sikerült szert tennie, melyet most a JLL-nél kamatoztat.

Nagy Anikó marketing managerként csatlakozott a JLL magyarországi irodájához. A Nemzetközi Üzleti Főiskolán szerzett közgazdász diplomáját követően marketing mesterképzését Angliában töltötte. Az elmúlt 10 évben elsősorban B2B területen foglalkozott marketing kommunikációval és brand építéssel, mely idő alatt az Eston International-nál ismerkedett meg az ingatlanpiaccal. Anikó eredeti látásmódjával és lendületével január óta erősíti a JLL megjelenését a piacon.

A JLL Hungary rekord évet zárt a 2016-os évben, mely eredmény a Book of Lists ingatlanügynökségek rangsorában is az első pozícióhoz juttatta a vállalatot. Az eredményt olyan megtisztelő kitüntetésekkel is díjazta a szakma, mint a CIJ által megítélt „Capital Markets Team of the Year 2016" vagy a Property Investment Forumon elnyert „Az év ingatlanpiaci tranzakciója 2016" díj. „Büszke vagyok az elmúlt év eredményeire, teljesítményünk régiós szinten is kiemelkedőnek számít, és jól tükrözi ügyfeleink bizalmát a JLL iránt. Ingatlanpiaci sikereink, továbbá a szervezeti- és arculati megújulásunk révén friss lendülettel kezdjük a 2017-es évet, és a korábbihoz hasonlóan eredményes évre számítok." - mondta el Furulyás Ferenc, a JLL ügyvezető igazgatója.