Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Budapest

A JLL közreműködésével az Átrium Parkban nyílt meg az első hazai JOHN REED Fitness Music Club


Budapest, 2017. február 27. – A JLL irodabérbeadási csapata sikerrel teljesített egy rendhagyó megbízást, mely során a JOHN REED edzőterem lánc az Átrium Parkban nyitotta meg első fitness stúdió koncepcióját hazánkban.

Berlin, Bonn, Salzburg és Velence után Budapesten is megnyílt az első JOHN REED Fitness Music Club. “A koncepció különlegességét adja, hogy edzés közben egyszerre érezhetjük magunkat egy egzotikus szigeten, egy luxus apartmanban és a legfelkapottabb hazai és európai DJ-k élő fellépésén.” – mondta el Marcus Adam, a JOHN REED Fitness Music Club marketing- és zenei vezetője.

Az Immofinanz AG tulajdonában álló Átrium Park szabad iroda- és kereskedelmi területeit co-exclusive megbízás keretében képviseli a JLL. A tulajdonos örömmel fogadta ezt az egyedülálló koncepciót, hiszen ezt a harmadik emeleti szabad területet eredetileg is fitness funkcióra dedikálta.

Az Átrium Park 1,752 m2-nyi területe tökéletesen megfelelt a bérlő által támasztott követelményeknek is. “A terem egyedisége számunkra is különlegessé tette ezt a bérbeadást, hiszen tanácsadóinknak olyan területet kellett találni a Váci úti folyosón, melynek atmoszférája is illeszkedik a fitness terem klubhangulatához és extravagáns enteriörjéhez.”- tette hozzá Szalóky Zoltán, a JLL irodabérbeadás részlegének vezetője.

A JOHN REED edzőtermek műteremszerű kialakítása egzotikus designer belsőt teremt: a street art, az ethno és számos más modern stílus keveredik egyedülálló belsőépítészeti elemekkel. A speciális világítás, a luxus lakáskiegészítők, pompás csillárok, bőrszékek és Naito Shinpei japán designer kaleidoszkópikus tapétája igazán különleges környezetbe helyezi a fitneszgépeket. A koncepciót saját tervezőcsapatuk dolgozta ki, a kivitelezés során pedig helyi művészekkel működtek együtt: a budapesti klub falait Tripsánszki Dávid varázsolta egyedivé.

A dinamikusan fejlődő Váci út 45. szám alatt található Átrium Park az A kategóriás irodaterületeivel nem csupán a hétköznapi irodai munkavégzésre biztosít helyszínt, kiegészítő funkciói (étterem, kávézó, üzletek, konferenciaterem, raktárak, kertek, sétányok, szökőkutak), valamint az újonnan megnyílt fitness stúdió egyfajta élvezhető életteret és egyedi atmoszférát is biztosít bérlőinek. Az épület műszaki tartalmát és méreteit tekintve a budapesti irodapiac egyik meghatározó fejlesztésének is tekinthető.