Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Budapest

A JLL nyerte el az Év Irodapiaci és Tőkepiaci Tanácsadója díjat a CEEQA 2017 díjátadó gálán


A JLL-t több díjjal is jutalmazták a legnagyobb presztizsű regionális ingatlanpiaci eseményen, a CEEQA 2017 díjátadó gálán, ahol Agata Sekula, a CEE régió retail vezetője kapta az év szakembere díjat és a JLL nyerte el az Év Irodapiaci Tanácsadója és az Év Tőkepiaci Tanácsadója címet is.


A CEEQA díj a szektor legtöbbre értékelt elismerése, melyet a Financial Times-szal együttműködve minden évben kihirdetnek. Az eseményen díjazzák az iparág kitűnőségeit, valamint bemutatják a New Europe ingatlanpiaci szektor által elért teljesítményeket és a szektorban rejlő lehetőségeket.


A nagyra becsült ingatlanszakmai zsűri több területen is értékelte a JLL tanácsadói csapatának eredményeit és professzionalizmusát.


Agata Sekula, a JLL CEE regionális retail vezetője kapta az év szakemberének járó legmagasabb személyes kitüntetést. Továbbá, a JLL két ízben is díjat nyert, mint az Év Irodapiaci Tanácsadója és az Év Tőkepiaci Tanácsadója – mindezt immár hatodik ízben, hiszen a díj létrehozása óta vállalatunkat jutalmazzák ezzel az elismeréssel. A JLL Hungary-t Benjamin Perez-Ellischewitz, a vállalat Tőkepiaci részlegének vezetője képviselte a színpadon.


“Büszke vagyok, hogy a JLL több ketagóriában is ilyen sikereket ért el a 2017-es CEEQA díjátadón és rendkívüli eredménynek tartom, hogy a CEE regionális retail vezetőnket beválasztották a top ingatlanpiaci szereplők közé. Gratulálok az elért eredményhez a csapatainknak, ez a teljesítmény az ő kemény munkájuk és elkötelezettségük nélkül nem jöhetett volna létre.” – mondta el Furulyás Ferenc, a JLL magyarországi ügyvezető igazgatója.