A Codic Budapesten a 2010-ben átadott, 17.000 m2 bérbeadható területű, azóta is sikeres Krisztina Palace fejlesztőjeként ismert. A közelmúltban számos kiemelkedő épületet adott át fő fejlesztési területein, köztük a Gateway és Passport irodákat a Brussels-National repülőtéren, a Royal-Hamilius városrészt Luxemburg belvárosában, valamint a Resonance és Network ikonikus épületeit Párizsban.

Az M3-as metrótól, illetve a megannyi busz és villamosmegállótól mindössze pár perces sétára található hétemeletes Green Court Office irodaház nagy alapterületű irodái hatékony alaprajzi kialakítással és a tágas belső zöld parkra néző, emeletenként több, egyedi terasszal rendelkeznek. A mélygarázsban három szinten több mint 300 autóparkoló, 45 elektromos töltőállomás és több mint 100 biciklitároló kerül kialakításra, öltözőkkel és zuhanyzókkal.

A Green Court Office a legmodernebb technológiai megoldásokat hasznosítva BREEAM Excellent minősítésű kialakítással valósul meg. A kéthéjú homlokzat akusztikai és energetikai hatékonysága, az intelligens épületvezérlés, valamint a 2,8 méter üveg függönyfal rendszer garantálják az épületben dolgozók fokozott kényelmet és a well-being érzést. A használók igényeit a 3.300 m2-es bútorozott belső kert, számtalan terasz, az irodaházban található étterem, kávézó és az más szolgáltatásai mellett a belvárosias környezet megannyi egyéb terméke és szolgáltatása elégíti ki.

A 21.000 m2-es irodaház egy vagy akár két cég székházának is ideális lehet a dupla lobby lehetőségének köszönhetően, a 2.400 m2-es hatékony alapterülete a bérlői igények szerint rugalmasan osztható.

A Green Court használói számára a harmónia és az egyensúly megteremtését célozza meg.  Az iroda és lakó funkció, a több mint 1.700 m2-t elfoglaló kereskedelmi kínálat szolgálja a munka és magánélet egyensúlyát. A hatalmas belső kert, az egyes irodaszintek nagy teraszai és a szomszédos Kassák park együttese biztosítja, hogy ez a belvárosi projekt páratlan kapcsolatot jelentsen az azt körülvevő természetes, zöld környezetével.