Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Budapest

Felsővezetői változások a Jones Lang LaSalle-nál

Thierry Delvaux a vállalat International Business Desk („iDesk”) nemzetközi üzletágának ügyvezetője lesz  Washingtonban, míg a budapesti ügyvezető igazgatói pozíciót Furulyás Ferenc veszi át


Budapest, 2010. január 27. – A Jones Lang LaSalle (JLL) a mai napon tette közzé a közép-kelet európai régiót érintő felsővezetői változásokat. Thierry Delvaux, aki a Jones Lang LaSalle magyarországi és romániai irodáját vezette, a jövőben a vállalat International Business Desk („iDesk”) nemzetközi üzletágának ügyvezetője lesz az Egyesült Államokban, Washingtonban. Az ügyvezető igazgatói pozíciót Furulyás Ferenc veszi át, aki korábban a JLL Capital Markets részlegének budapesti vezetője volt. A romániai iroda vezetésével Troy Javaher-t bízták meg, aki a korábbi Capital Markets részleg vezetői feladatkörét a jövőben is ellátja. Az új ügyvezetők közvetlen felettese John Duckworth, a Jones Lang LaSalle közép-kelet európai régiójának ügyvezető igazgatója.

John Duckworth elmondta: ”Örülök, hogy Thierry új és izgalmas szakmai kihívások elé néz. Thierry mindkét országban sikeres üzletmenetet hagy maga után, és két erős, tehetséges szakértőkből álló irodát. Szerencsésnek mondható Ferenc és Troy kinevezése, hiszen így zökkenőmentes az átmenet az ügyvezetők feladatainak átadásában. Mindketten elismert szakmai vezetők és régóta elkötelezettek a cég felé, így a cég regionális pozícióját erősítik. Az új ügyvezető igazgatók más megvilágításba helyezik a vállalat regionális vezetését. Örömmel nézek a közös munka elé.”         
    
Thierry Delvaux 1998-ban kezdte az ingatlanpiaci karrierjét a JLL belgiumi irodájában, 2002-ben jött Magyarországra és most családjával együtt költözik el Budapestről. Thierry már hosszú ideje tartós nemzetközi ügyfél kapcsolatokat ápol és hatékonyan segíti majd az International Desk iroda munkáját. Az iDesk a nemzetközi piacoknak nyújt segítséget a fontos ingatlanpiaci tranzakciók és az ügyfél kapcsolatok tekintetében. A célkitűzésük a régiók közti üzleti kapcsolatok kiépítése és felgyorsítása, legfőképpen a jelenlegi és jövőbeli Egyesült Államok-beli nemzetközi ügyfelekkel.        

Furulyás Ferenc 2003. óta tagja a Jones Lang LaSalle budapesti irodájának. Ezt megelőzően a Citibanknál, a Bankár Kft-nél, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt.-nél, a K&H Brókernél és a PricewaterhouseCoopersnél dolgozott. A magyar Jones Lang LaSalle iroda Capital Markets részlegének vezetőjeként,  intézményi  ügyfelek képviseletében  több, mint 1 milliárd Euró értékű kereskedelmi ingatlan értékesítésében vett részt. 
“Most, hogy a piac alapjai újra megszilárdulnak és az intézményi érdeklődés is fellendül, izgalmas feladat átvenni a magyar iroda vezetését. Thierry szerepe kulcsfontosságú volt abban, hogy a Jones Lang LaSalle piacvezető ingatlan szaktanácsadó vállalattá vált Magyarországon. A magasan képzett kollégák segítségével törekedni fogunk arra, hogy ezt a pozíciót megőrizzük és továbbra is kiemelkedő szakmai szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink számára” – nyilatkozta Furulyás Ferenc.