Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

CHICAGO, TOKYO

A Jones Lang LaSalle 1,25 millió dollárt adományozott a japán földrengés és a Csendes-óceán térségét sújtó szökőár áldozatainak


CHICAGO,  TOKYO, 2011. március 17. – A nemzetközi ingatlan szaktanácsadó vállalat, a Jones Lang LaSalle 100 millió jent, azaz körülbelül 1,25 millió dollárt küldött a Japán Vöröskereszt részére, a Japánban és a Csendes-óceán térségében puszító földrengés és szökőár áldozatainak megsegítésére. 

“Az adományunkkal fejezzük ki együttérzésünket és aggodalmunkat a Japánban történt tragédia áldozatai, köztük 600 Jones Lang LaSalle alkalmazott és több ezer ügyfelünk iránt” – mondta Colin Dyer, a Jones Lang LaSalle vezérigazgatója. “Az adományt  a Vöröskereszt részére juttattuk el, mivel ez a szervezet képes a leghatékonyabb és leggyorsabb segítséget nyújtani az érintett térségekben élő áldozatok számára. Ezúton bátorítunk más szervezeteket is, hogy csatlakozzanak hozzánk és küldjenek  adományokat a japán tragédia áldozatainak megsegítésére.”    

A Jones Lang LaSalle Tokióban, Osakában, Sapporoban és Fukoakában rendelkezik irodákkal.

 “A természeti és a nukleáris katasztrófák sorozata olyan nagy veszélybe sodorta az országot, hogy a humanitárius segélyekre égető szüksége van az áldozatok családjainak”- mondta Yoichiro Hamaoka, a Jones Lang LaSalle japán ügyvezető igazgatója.
Yasuo Nakashima, a japán LaSalle Investment Management ügyvezető igazgatója hozzátette: “A társadalmi felelősségvállalás fontos kultúrális értéke a globális vállalatunknak és most itt a lehetőség, hogy hozzájáruljunk a helyreállítási munkákhoz és segítsünk a közösségnek.”

A Vöröskereszt egy jótékonységi szervezet, melynek tevékenysége az önkéntesek munkájától és a közösség segítségnyújtásától függ. Az adományok gyűjtésével és továbbításával kapcsolatban a helyi Vöröskereszt tud információt nyújtani.