Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Budapest

A Jones Lang LaSalle megbízott az AEW Europe épületein


Budapest, 11 August, 2011

A DTZ a Jones Lang LaSalle-al (JLL) közös kizárólagos megbízás keretein belül dolgozik az AEW Europe ingatlan-befektetési alapokat kezelő társaság budapesti, 58 000 négyzetméteres portfóliójának bérbeadásán. Az EMKE, a MOM Park és a West End Business Center irodaházakban jelenleg összesen csaknem 16 000 négyzetméter ’A’ kategóriás irodaterület kiadó.

A változatos portfolióban szinte minden igényt kielégítő irodaterületek találhatók 100 négyzetmétertől akár 5 000 négyzetméterig. Mindhárom épület a főváros stratégiailag fontos helyszínein található:

Az EMKE Irodaház a Blaha Lujza téren, a MOM Park a bel-budai Alkotás úton, a West End Business Center pedig a Váci úton, a WestEnd bevásárlóközponttal szemben helyezkedik el.

A minél sikeresebb további bérbeadás céljából az AEW Europe jelentős felújítási munkákat hajt végre mindhárom ingatlanon, amelyek főként a földszinti közös területeket és recepciós tereket érintik majd, magas színvonalú műszaki és esztétikai megoldásokkal modern belsőt kölcsönözve az épületeknek. Ezen felül a bérlők elégedettségének növelése, és a jobb piaci pozícionálás érdekében folyamatosan fejlesztésre kerülnek a házon belüli szolgáltatások is.

Az AEW három budapesti irodaháza többek között olyan prominens bérlőkkel büszkélkedhet, mint az EDF, a Regus, a Duna House, a Pfizer, a Young & Rubicam, a FIAT, a Diageo, az Ernst&Young vagy a Sara Lee.

„ A legtöbb cég elsődleges fontosságúnak tartja a megfelelő lokációt, a kiváló ár-érték arányt és a stabil hátteret, amikor irodát keres. Portfóliónk mindegyik épülete teljesíti ezeket a követelményeket, a JLL és a DTZ szakértő csapatai pedig professzionális segítséget nyújtanak a bérbeadás során”- nyilatkozta Hancz Anita, az AEW asset managere.