Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Budapest

A Sun Microsystems budapesti irodája a Millennium City Center-be költözik 

Az egyik vezető nemzetközi IT fejlesztő vállalat a Jones Lang LaSalle ingatlan szaktanácsadó képviseletében a TriGránit Zrt. dunaparti iroda fejlesztését választotta új, 1136 m2-es irodájának helyszínéül
 


A Sun Microsystems a Buda Business Centerben lévő székhelyét költözteti a Millennium Tower II-be 2009. nyarán. A nemzetközi vállalat szigorú iroda kialakítási követelményeinek az új irodaépületnek is igazodnia kellett, így ez már az irodakeresésük megkezdésekor elsődleges szempont volt.

A „NEXT GEN” névre keresztelt, hatékony és felhasználóbarát kialakítási rendet a Sun Microsystems globálisan, minden irodájukra vonatkozóan vezeti be.  Az új iroda az alkalmazottak igényeinek is kedvez: a pihenőzónák, nagyobb méretű konyha és a lounge mellett a lehető legtöbb természetes fény kihasználásával igyekeznek megoldani a térelválasztást. A belsőépítészeti elemek hatékony tervezése és a legmodernebb szerver szoba kialakítása mellett a „NEXT GEN” kiemelkedő hangsúlyt fektet a környzetbarát anyagok felhasználására is. Az új irodában újrahasznosítható alapanyagból gyártott bútorokat és szőnyegpadlót használnak.

A Sun Microsystems a Jones Lang LaSalle bérlőképviseleti szolgáltatása mellett a „NEXT GEN” kialakítás lebonyolításával a Jones Lang LaSalle Project and Development Services tanácsadói részlegét bízta meg.
A Jones Lang LaSalle bérlőképviseleti részlege 2008. harmadik negyedévében kezdte meg az irodakeresést a Sun Microsystems számára és a Millennium Tower II már az első bejárások alkalmával tökéletesen igazodott az elképzeléseikhez. A dinamikus, modern épület önmagában is alkalmazkodik a hatékony és flexibilis térkihasználásra törekvő bérlő igényeihez.