Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

London

A Jones Lang LaSalle a ‘Világ Zöld Épületeinek Hete’ rendezvény támogatója

A Világ Zöld Épületeinek Hete az egész világon évi egyszer kerül megrendezésre, hogy nemzetközi szinten emelje a zöld épületek jelentőségét.


London, 2011. szeptember 13. – A Jones Lang LaSalle a Világ Zöld Épületeinek Hete (World Green Building Week) rendezvény támogatója, mely 2011. szeptember 19-23. között kerül megrendezésre.  A Világ Zöld Épületeinek Hete az egész világon évi egyszer kerül megrendezésre, hogy nemzetközi szinten emelje a zöld épületek jelentőségét, és felkeltse a figyelmet szerepükre az egészségesebb és fenntarthatóbb közösségek kialakítása terén.

Az idei év témája a zöld épületek az új gazdasági környezetben, melynek során a Zöld Épületek Nemzetközi Tanácsa és annak tagjai események sorozatát szervezik, melyek célja, hogy tükrözzék, mit jelent számukra a fenntarthatóság az ő környezetükre való tekintettel.  Ezek között az események között lesznek gálák, fesztiválok, terep és épületlátogatások, konferenciák, vitafórumok és online szemináriumok.  Reflektorfény alá kerülnek a zöld épületek, megvitatják a zöld irányelvek és a legjobb gyakorlatokat.

Andrew Gould, a Jones Lang LaSalle UK vezérigazgatója fogja tartani a vitaindító előadást a rendezvény megnyitóján szeptember 19-én. Andrew Gould így kommentálta a Jones Lang LaSalle részvételét a rendezvényen; “Mint globális ingatlan tanácsadó cég, elkötelezettek vagyunk a zöld törekvések mellett, ezért örülünk, hogy támogathatjuk ezt a kiváló világszintű kezdeményezést.  A fenntartható épületeknek jelentős és változatos pozitív hatása lehet a gazdaságra, a környezetre és általánosságban véve a társadalomra. Én minden céget arra bíztatok, hogy vágjon bele. A legfrissebb Offices 2020 piackutatásunk szerint, az ügyfeleink 83 százaléka hiszi, hogy a fenntarthatóság a legsürgetőbb feladat az irodapiaci szektorban. A gazdaságilag sikeres cégek lesznek azok, akik felismerik a fenntarthatóságban rejlő lehetőséget, és annak hatását a gyors változások elérése érdekében.”