Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Hungary

A Jones Lang LaSalle elsöprő sikert ért el a Euromoney Real Estate Awards 2011 díjátadón

A Világ Legjobb Ingatlan Tanácsadó Cége elismerést is megnyerte a JLL


2011. szeptember 14.  A Jones Lang LaSalle számos díjjal lett kitüntetve a rangos, éves megrendezésű Euromoney Real Estate Awards (2011) rendezvényen, melyen megszavazták a világ legjobb ingatlan tanácsadó cégének is.  A díjátadó 2005-ös alapítása óta az idei volt a harmadik alkalom, hogy a Jones Lang LaSalle megnyerte a globális elismerést. Ebben az évben a cég a Világ Legjobb Étékbecslői és Piackutatási Tanácsadója címet is elhódította a szavazatokkal.

Colin Dyer, a Jones Lang LaSalle elnök-vezérigazgatója elmondta: “A Euromoney Real Estate Awards 2011 elismerése azért figyelemreméltó, mert a győztesekre az ingatlanpiaci szereplők szavaznak.  A világ legjobb tanácsadó cége elismerés jól tükrözi az embereink szakértelmét illetve ügyfeleinknek nyújtott tanácsaik és szolgáltatásaik magas minőségét az üzleti élet minden területén.”

Ezzel a globális elismeréssel a Jones Lang LaSalle összesen 64 díjat nyert az ez évi Euromoney Real Estate Awards rendezvényen, beleértve a Legjobb Tanácsadó címet Ázsiában, Közel-Kelet és Észak-Afrikában (MENA), valamint Közép-és Kelet-Európában (CEE). A Jones Lang LaSalle győztes lett többek között a Legjobb Értékbecslő kategóriában Ázsiában és Közel-Kelet és Észak-Afrikában, a Legjobb Ügynökség és Bérbeadó kategóriában Ázsiában és Közép-és Kelet-Európában (CEE); megnyerte továbbá a Legjobb Piackutató kategóriát Ázsiában, a skandináv és balti illetve a Közel-Kelet és Észak-Afrika térségben is. A cég további 15 országban lett győztes az Általános Tanácsadói kategóriában.

Furulyás Ferenc, a Jones Lang LaSalle magyarországi irodájának ügyvezető igazgatója hozzátette: “ Jól tükrözi szolgáltatásaink kimagasló színvonalát, hogy a közép-kelet-európai régióban minket választottak a legjobb ingatlan tanácsadónak. Büszke vagyok, hogy egy ilyen professzionális csapat részeként a magyarországi iroda is folyamatosan hozzájárul az ügyfelek elégedettségéhez.”