Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Frankfurt és London

Kinevezések

Frank Pörschke lett a Jones Lang LaSalle németországi vezérigazgatója


Frankfurt és London, 2011. szeptember 22. – A Jones Lang LaSalle nemzetközi pénzügyi és professzionális ingatlanpiaci tanácsadó cég bejelentette, hogy Frank Pörschke-t 2012. január 1-től németországi vezérigazgatónak nevezi ki.  Pörschke Andreas Quint-et váltja, aki három évig volt vezérigazgató, és a továbbiakban az EMEA régió vállalati pénzügyi részlegének vezetője lesz, mely Londonon és Frankfurton kívül működik.

Az új kinevezéseket a Jones Lang LaSalle EMEA vezérigazgatója, Christian Ulbrich kommentálta: “Frank Pörschke-t évek óta ismerem, és boldog vagyok, hogy a Jones Lang LaSalle munkatársai közt köszönthetem.  Kimagasló vezetői múltja és kapcsolatai lehetővé teszik majd, hogy eljuttassa cégünket egy izgalmas és magas növekedési potenciállal rendelkező következő szintre Németországban, ahol az ingatlanpiac vezető tanácsadó cége vagyunk.”

Ulbrich így folytatta: “Ugyanakkor nagyon örülünk, hogy Andreas Quint fogja vezetni a vállalati pénzügyi részlegünket, amely a széles szolgáltatási körünknek egy meghatározó aspektusa; egy olyan szolgáltatás, amely karakterét tekintve egyre nagyobb nemzetközi méreteket ölt, és egyre több lehetőséget jelent mind számunkra mind ügyfeleink részére.  Andreas világos jövőképpel és határozott vezetéssel fogja továbbvinni a vállalati pénzügyi üzletágat.”

Frank Pörschke, aki nemzetközi igazgatóként fog a Jones Lang LaSalle-hoz csatlakozni, augusztus 31-ig az Eurohypo AG igazgatóságának elnöke volt Eschbornban.  Pörschke korábban a Commerz Grundbesitz Group-nál  és ECE-nél töltött be igazgatói poziciókat.

A Jones Lang LaSalle Németországban több mint 600 embert foglalkoztat összesen nyolc irodában és székhelye Frankfurtban található.