Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

London, Budapest

A Jones Lang LaSalle 2009-ben is csatlakozik a “Föld Órája” kezdeményezéshez  Nyomtatható verzió


Az energia-takarékosság jelentőségének kihangsúlyozása érdekében a Jones Lang LaSalle idén is arra ösztönzi irodáit és dolgozóit a világ minden táján, hogy csatlakozzanak a "Föld Órája" kampányhoz. A kezdeményezés célja, hogy globálisan felhívja a figyelmet a klímaváltozás jelentőségére; március 28-án este fél 9-kor egy órára lekapcsolják a villanyt.  Világszerte 75 Jones Lang LaSalle iroda csatlakozik a kampányhoz és kapcsolja ki az elektromos berendezéseket. 
 
Thierry Delvaux, a Jones Lang LaSalle budapesti irodájának ügyvezető igazgatója elmondta: “Büszkék vagyunk arra, hogy ebben az évben is támogathatjuk a „Föld Órája” programot.  Azzal, hogy részt veszünk ebben a kampányban, a saját fenntarthatósági programunkat, az ”A Cleaner Tomorrow” (ACT) elnevezésű kampányt is erősítjük, melynek célja, hogy dolgozóinkat a környezetvédelemre ösztönözzük és egyben támogassuk is őket abban, hogy a munkakörnyezetüket is környezetbarát szempontok alapján alakítsák ki és tartsák fenn. A "Föld Órája" remek alkalom arra, hogy összekapcsoljon országokat, szervezeteket és magánszemélyeket egy fenntartható jövő érdekében. „
A "Föld Órája" a World Wide Fund for Nature kezdeményezése, amely 2007-ben indult és mára tekintélyes globális támogatottságnak örvend. Ebben az évben mintegy 80 országból közel 1200 város jelezte részvételét, de naponta csatlakoznak a kampányhoz újak.
 
Sarah Ratcliffe, a Jones Lang LaSalle fenntarthatósággal foglalkozó üzletágának igazgatója hozzátette: Életbevágó, hogy a klímaváltozás ügyében gyorsan cselekedjünk. Munkatársaink és partnereink ügyfeleinkkel együttműködve azon dolgoznak, hogy a környezetvédelem kiemelt szerepet kapjon az üzleti életben is és így képesek legyenek a változó világ kihívásainak megfelelni. Ez a mi ACT programunk alapelve és a „Föld Órája” kampány üzenete is. Közös elkötelezett munkával mindannyian szerepet vállalhatunk a klímaváltozással szemben vívott harcban.”