Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

A Jones Lang LaSalle új online irodapiaci keresőt indít


Budapest, 2013. január 31. – A nemzetközi ingatlan szaktanácsadó Jones Lang LaSalle az iroda ügynökségek között elsőként fejlesztett független irodapiaci keresőt az irodát kereső végfelhasználók számára.

Az officefinder.hu egyedülálló módon nem tartalmaz fizetett hirdetéseket, a tartalom kizárólag a szaktanácsadó iroda bérbeadási részlegének saját gyűjtésén alapul.  Az adatbázisban az irodaházak adatait a Jones Lang LaSalle folyamatosan frissíti és bővíti, ezért állandóan naprakész információval szolgál a keresők számára.
Az officefinder.hu irodaház kínálatában ingyenes regisztráció után böngészhetnek a látogatók méret, elhelyezkedés és szabad terület alapján. Az irodaházak ismertetőjében részletes információk találhatóak a technikai specifikációról és a környék szolgáltatásairól, továbbá az általános alaprajzok is letölthetőek. A regisztrált felhasználók az ingatlanpiac aktualitásairól a Jones Lang LaSalle rendszeresen megjelenő piackutatási kiadványaiból tájékozódhatnak.

Az officefinder.hu keresőjéből az irodaházakról szóló információk könnyen összehasonlítható adatlapok formájában nemcsak nyomtathatóak, de letölthetőek és azonnal továbbíthatóak is, meggyorsítva a piac feltérképezését.
A Jones Lang LaSalle „officefinder” fejlesztése regionális projekt, a budapesti online adatbázison kívül elérhetőek a régiós piacok hasonló keresői Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Horvátországban és Szerbiában is.

Furulyás Ferenc, a Jones Lang LaSalle ügyvezető igazgatója nyilatkozta: „Bár számos irodakereső rendszer létezik a budapesti irodapiacon, mégis egyedülálló az, amit az officefinder.hu kínál az irodakeresők számára. Ebben az adatbázisban minden olyan felső kategóriás irodaház szerepel, amely jelenleg vagy a közeljövőben szabad területet kínál a bérlőknek. Az adatok gyűjtése részrehajlás nélkül, kizárólag szakmai szempontok alapján történik, így a felhasználók hiteles és pontos információkhoz jutnak. Végül, de nem utolsósorban a Jones Lang LaSalle szakemberei rendelkezésre állnak és közvetlenül elérhetőek, ha az irodakeresők professzionális segítséget igényelnek.”

Az officefinder.hu angol nyelvű irodakereső, ugyanez a szolgáltatás magyarul az irodatkeres.hu oldalon érhető el.