Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hírek

Budapest

Jones Lang LaSalle iroda bérbeadási részlege több ezer négyzetméternyi irodát adott bérbe


Budapest, 2013. május 16. – A nemzetközi ingatlan szaktanácsadó Jones Lang LaSalle 2013. első negyedévében összesen 3200 m2 irodaterületet adott bérbe az első negyedév során és jelenleg is számos bérlő irodakeresésében vesz részt.

A Jones Lang LaSalle által kizárólagosan képviselt  MOM Parkba két pénzügyi profilú bérlő költözött be az első negyedévben; a Sportax Pénzügyi Tanácsadó és az OTP Csoport tagja, a Portfolion Kockázati Tőkealap-Kezelő Zrt. Budai lokáció mellett döntött a PQS is; az Alkotás Point irodaházban nyitotta meg étteremláncának legújabb üzletét. A népszerű Váci úti irodafolyosón is történt bérbeadás: a Capital Square-t választotta az Argonsoft új irodája számára. A K&H Bank belvárosi irodáját adta albérletbe a CEU számára, míg a Euronews első magyarországi szerkesztőségét a Roosevelt 7/8 irodaházban nyitja meg a közeljövőben.

A Jones Lang LaSalle januárban indította útjára a budapesti irodapiacon egyedülálló, szaktanácsadók által üzemeltetett független irodakeresőjét, az officefinder.hu-t, melyet mára egyre több bérlő használ irodakeresése során. A portál nem csupán az aktuális budapesti irodakínálatba enged betekintést, de számos érdekes hírrel és irodapiaci tanulmánnyal is szolgál az érdeklődők számára.