Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Case Study

TriGranit és Limedale portfólió

​​A JLL 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban kapott megbízást a TriGranit és Limedale Portfólió értékbecslésére Közép-Kelet Európában, Dél-Kelet Európában és Oroszországban. A portfólió összesen 18 magyarországi ingatlant foglal magában, közel 2 milliárd euró értékben. Az ingatlanok között szerepel többek közt a WestEnd City Center, a Millennium Towers, illetve számos projekt Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban és Oroszországban.

All Case Studies

 

 

ECE bevásárlóközpontok értékbecslése/hungary/hu-hu/referenciak/14/ece-bevasarlokozpontok-ertekbecsleseECE bevásárlóközpontok értékbecslése​2013-ban a JLL három, az ECE tulajdonában álló bevásárlóközpont értékbecslését végezte.
King Cross Jankomir, Zágráb, Horvátország/hungary/hu-hu/referenciak/15/king-cross-jankomir-zagrab-horvatorszagKing Cross Jankomir, Zágráb, HorvátországA JLL látja el a zágrábi King Cross Jankomir bevásárlóközpont ingatlankezelési feladatait.
Corvin Bevásárlóközpont/hungary/hu-hu/referenciak/4/corvin-bevasarlokozpontCorvin BevásárlóközpontA JLL kiskereskedelmi bérbeadási csapata 2008-ban kezdte meg a Corvin Bevásárlóközpont bérbeadását.