Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Case Study

King Cross Jankomir, Zágráb, Horvátország

​​A 2002-ben megnyitott King Cross Jankomir volt az első bevásárlóközpont Zágrábban. A bevásárlóközpont tulajdonosai, az Aberdeen és a Fabricor a JLL-t választotta kizárólagos kiskereskedelmi bérbeadó ügynökségnek, majd 2013-tól megbízta az ingatlankezelési feladatokkal is.  A Zágráb déli részén, kiépült kiskereskedelmi környezetben épült 28 382 m2-es bevásárlóközpont több, mint 80 üzlethelyiségnek ad helyet. A bevásárlóközpont felújítása 2012-2013 során zajlott le, 10 évvel a megnyitó után. Mágnesbérlői között található az Interspar, Harvey Norman, Jysk és a Benetton. A Decathlon itt fogja megnyitni első üzletét 2014 szeptemberében. A JLL képviseli az Aberdeen-t a tulajdoni hányadának eladásában is.  

All Case Studies

 

 

TriGranit és Limedale portfólió/hungary/hu-hu/referenciak/13/trigranit-es-limedale-portfolioTriGranit és Limedale portfólió18 magyarországi ingatlan értékbecslése közel 2 milliárd euró értékben.
ECE bevásárlóközpontok értékbecslése/hungary/hu-hu/referenciak/14/ece-bevasarlokozpontok-ertekbecsleseECE bevásárlóközpontok értékbecslése​2013-ban a JLL három, az ECE tulajdonában álló bevásárlóközpont értékbecslését végezte.
Corvin Bevásárlóközpont/hungary/hu-hu/referenciak/4/corvin-bevasarlokozpontCorvin BevásárlóközpontA JLL kiskereskedelmi bérbeadási csapata 2008-ban kezdte meg a Corvin Bevásárlóközpont bérbeadását.