Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Case Study

Corvin Bevásárlóközpont

2010 októberében nyitotta meg kapuit a 34.000 négyzetméteres impozáns, mind látványában, mind kínálatában magas színvonalú Corvin Bevásárlóközpont. A terület bérbeadását a Jones Lang LaSalle kiskereskedelmi divíziója a Ségécé Magyarország együttműködésével bonyolította. A projekt bérbeadását cégünk 2008-ban kezdte meg, és folytatja mind a mai napig.

All Case Studies

 

 

TriGranit és Limedale portfólió/hungary/hu-hu/referenciak/13/trigranit-es-limedale-portfolioTriGranit és Limedale portfólió18 magyarországi ingatlan értékbecslése közel 2 milliárd euró értékben.
ECE bevásárlóközpontok értékbecslése/hungary/hu-hu/referenciak/14/ece-bevasarlokozpontok-ertekbecsleseECE bevásárlóközpontok értékbecslése​2013-ban a JLL három, az ECE tulajdonában álló bevásárlóközpont értékbecslését végezte.
King Cross Jankomir, Zágráb, Horvátország/hungary/hu-hu/referenciak/15/king-cross-jankomir-zagrab-horvatorszagKing Cross Jankomir, Zágráb, HorvátországA JLL látja el a zágrábi King Cross Jankomir bevásárlóközpont ingatlankezelési feladatait.