Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Case Study

Premier Outlet

Magyarország első outlet centere, a Premier Outlet 2004-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. A center első két fázisát 2006-ban vásárolta meg az Aviva, és tulajdonostársával, a Raiffeisen Bankkal közösen megbízta a JLL által azóta felvásárolt King Sturge-öt az ingatlan pénzügyi menedzsmentjével. 2011-ben a JLL vette át a teljes körű ingatlankezelési feladatokat. A center három fázisban épült, bruttó bérbeadható területe 23 000 m2. A Premier Outlet Budapesttől 15 km-re nyugatra található, jól kiépült kiskereskedelmi környezetben. Mágnesbérlői között található a Nike, Adidas, Puma, Mango, Levi’s és a Tommy Hilfiger. A center éttermi részén nagyszabású felújítást terveznek, melynek projekt menedzsmentjét a JLL fogja ellátni.​

All Case Studies

 

 

TriGranit és Limedale portfólió/hungary/hu-hu/referenciak/13/trigranit-es-limedale-portfolioTriGranit és Limedale portfólió18 magyarországi ingatlan értékbecslése közel 2 milliárd euró értékben.
ECE bevásárlóközpontok értékbecslése/hungary/hu-hu/referenciak/14/ece-bevasarlokozpontok-ertekbecsleseECE bevásárlóközpontok értékbecslése​2013-ban a JLL három, az ECE tulajdonában álló bevásárlóközpont értékbecslését végezte.
King Cross Jankomir, Zágráb, Horvátország/hungary/hu-hu/referenciak/15/king-cross-jankomir-zagrab-horvatorszagKing Cross Jankomir, Zágráb, HorvátországA JLL látja el a zágrábi King Cross Jankomir bevásárlóközpont ingatlankezelési feladatait.