Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Etikai felelősségvállalás

​​​

A JLL vállalati kultúrája minden szinten támogatja a szigorú üzleti és szakmai etikai alapeleveket  

Cégünk etikai alapelvei a mindennapjaink részét képezik és minden, az ügyfeleinkkel történő kapcsolatfelvétel során útmutatóként szolgálnak.

Az igazgatótanácsunk és a vezetőségünk magukra és a vállalat egészére nézve is komolyan veszik ezt a felelősséget. 
 
Etikai Kódex:

Code of Business Ethics (English)

View all languages on our global site
 


Ha az Etikai Kódexbe ütköző magatartást tapasztal, kérjük értesítsen bennünket az alábbi elérhetőségeken: 


Azok a kollégák, akik legjobb tudásuk szerint az Etikai Kódexbe ütköző cselekedetről vagy magatartásról tesznek bejelentést vagy kérdeznek az Etikai B​​izottságtól, nem részesülhetnek negatív megítélésben. A panaszt bejelentő kollégák hátrányos megkülönböztetése az Etikai Kódex szerint szigorúan tilos.  

“World’s Most Ethical Companies” List

A JLL már a hatodik egymást követő évben részesülhetett abban a megtiszteltetésben, hogy az Ethisphere Institute World’s Most Ethical Companies listáján szerepelhet. Az elismerés azoknak a vállalatoknak szól, amelyek elkötelezettek az etikus üzleti magatartás mellett. A listán 100 vállalat szerepel, melyek 36 üzletágban, több, mint 100 országban képviseltetetik magukat és amelyeket többezer pályázó cég közül választottak ki. 


A JLL megszerezte az Ethisphere Institute Ethics Inside 2013 tanúsítványát 

A JLL-t azok közül a vezető nagyvállalatok közül találták érdemesnek az Ethics Inside 2013 elismerésre, amelyek a legmagasabb alkalmazotti és vezetői etikai magatartást tanúsítják.  

Olvassa el az Ethisphere Magazine bejelentését a 2012-es Ethics Inside Certification-ről  

 

Beszállítókra vonatkozó magatartási szabályzat

A JLL minden beszállítójának, akár vállalatról, akár egyéni vállalkozóról van szó, az együttműködés kezdetekor felelősséget kell vállalnia a JLL Vendor Code of Conduct-ja szerinti magatartási alapelvek betartására. Bár a beszállítók a JLL-től függetlenül tevékenykedő társaságok, a cégünk elvárja, hogy a képviseletünkben eljáró vállalkozások kövessék a JLL etikai elvárásait. A Vendor Code of Conduct szabályzatának megsértése esetén bejelentés tehető a globális etikai hotline telefonszámon.    

Vendor Code of Conduct - English

View all languages on our global site