Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Befektetés menedzsment

Ingatlanpiaci tapasztalat – befektetési szakértelem

​​​​​​A LaSalle Investment Management a Jones Lang LaSalle független, 100%-ban saját tulajdonú leányvállalata. Mint a világ egyik vezető ingatlan befektetési alapkezelője, több mint 54 milliárd dollár értékű vagyont kezel. Tevékenysége kiterjed az összes ingatlantípusra Európában, az Ázsia - Csendes-óceáni régióban és Amerikában.

Befektetési részlegei az anyavállalattól függetlenül működnek, de egyben kihasználják a globális cég által nyújtott lehetőségeket. Részletes helyi ismereteik és globális rálátásuk alapján lehetőségük van személyre szabott, innovatív, különböző kockázatú és megtérülésű befektetési stratégiák kidolgozására ügyfeleik számára, a világ bármely pontján. Ügyfeleik között megtalálhatók nyugdíjalapok, társaságok, független állami vagyon-alapok, alapítványok, biztosító társaságok és nagy magánvagyonnal rendelkezők befektetéskezelői.

Sikereik az elért teljesítmény és ügyfél elégedettség függvényében mérhetőek, és büszkék arra, hogy ebben az iparágban a LaSalle Investment Management rendelkezik a legnagyobb tartós ügyfél körrel.

További információ a befektetés menedzsmentről:
www.lasalle.com