Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Befektetési tanácsadás

Ha ingatlant szeretne venni vagy eladni, tanácsadóink segítségével olyan megoldást találhat, ami maximalizálja a megtérülést

​​​​​​​Globális szakértői hálózatunk, mely 1300 befektetési tanácsadóból áll, kiemelkedő minőségű szolgáltatásairől ismert.

Ingatlan befektetési tanácsadóink jól ismerik a kereskedelmi ingatlanok és a tőkepiacok jellemzőit, valamint a tranzakciókban részt vevő eladókat és vevőket is. Pontosan és gyorsan határozzák meg egy ingatlan értékét, hatékonyan viszik piacra és optimális eredményt biztosítanak. Rajtunk keresztül több ezer nemzetközi pénzpiacot érhet el; külföldi kollegáik segítségével tanácsadóink be tudják mutatni az Ön ingatlanját vagy portfolióját a nemzetközi befektetőknek a világ szinte bármely részén.

Tisztában vagyunk a globális tőkeáramlás fontosságával, így szakértőink az International Cap​ital Group közreműködésével a határokon átnyúló lehetőségeket is fel tudják térképezni.

Az ingatlanakvizíciós oldalon, a vásárlókat a folyamat minden lépésében képviselni tudjuk, a kiválasztási tanácsadástól a lehetőségek felmérésén át az átvilágításig. Helyi piacismeretünkkel és nemzetközi pénzpiaci kapcsolatrendszerünkkel, valamint ingatlanstratégiai, bérbeadási és menedzsment gyakorlatunkkal állunk az Ön rendelkezésére. 

Ingatlan befektetési szolgáltatásunk keretében az ingatlanpiac szinte minden szegmensével foglalkozunk a nagy irodaházak, kereskedelmi központoktól a logisztikai ingatlanokon át a hotelekig. Függetlenül attól, hogy Ön intézményi tulajdonos vagy magánbefektető, befektetési tanácsadóink jelentős hozzáadott értéket jelenthetnek az Ön számára.