Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Értékbecslés

Széles körű kereskedemi ingatlan értékbecslési szolgáltatások

​​​​A JLL értékbecslési részlege professzionális, az aktuális piaci viszonyokra összpontosító értékbecslési szolgáltatást nyújt a magyarországi érdekeltségekkel rendelkező ügyfelei számára. A pontos piaci aktualitásokat figyelembe vevő értékbecslés elengedhetetlenül fontos vételi döntések meghozatalához, pénzügyi átvilágításhoz, hitelbiztosításhoz és az ingatlan teljesítményének értékeléséhez. A JLL magyarországi értékbecslési részlege a helyi ingatlanpiaci viszonyok széleskörű ismeretével pontos és megbízható tanácsadói szolgáltatást nyújt ügyfelei számára.

Jaroslav Kopac, az értékbecslési részleg vezetője az RICS (Okleveles Ingatlanszakértők Szövetsége) és az IVS szakmai minősítéseivel rendelkezik, így a nemzetközi követelményeknek megfelelő értékbecslést nyújt ügyfeleinek.

Értékbecslőink önállóan dolgoznak, a munkába szükség szerint bevonva a cég más tanácsadó részlegeit a bérleti díjak és befektetési termékek paramétereinek összehasonlítása céljából. Az értékbecslés folyamata során egyeztetünk az épületek ingatlankezelőjével a bérlők összetételéről, a szolgáltatási díjakról, az üres területekre vonatkozó költségekről és egyéb tőke beruházásokról.

Filozófiánk, hogy ügyfeleinkkel szorosan együttműködve, igényeiket pontosan felmérve építsük ki velük a kapcsolatot. Ügyfeleinket arra bátorítjuk, hogy az értékbecslések felülvizsgálatán kívül is forduljanak hozzánk bizalommal az ingatlannal kapcsolatban felmerülő kérdéseikkel, akár az értékesítési tanácsadás vonatkozásában is.

A JLL budapesti irodája professzionális értékbecslési részleggel rendelkezik, melynek munkáját befektetési-, bérbeadási- és más ingatlanpiaci szakértőink segítik, hogy mindenkor a legfrissebb piaci adatok és aktualitások tükrében készüljenek el az értékeléseink.