Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Fenntarthatóság

A fenntarthatóság minden tevékenységünkben fontos szerepet kap. A világ legnagyobb ingatlan üzemeltetőjeként ezt a kultúrát ügyfeleinkkel is megosztjuk.

​​​​​​​​Egy környezettudatos portfólió a vállalkozás egészére nézve legalább annyi előnnyel jár, mint a Földre nézve. A LEED szakértői képesítéssel rendelkező kollégáink a globális tapasztalataikat hasznosítva hoznak létre hosszú távú ingatlan fenntarthatósági stratégiákat. Olyan gyakorlatot vezetnek be, amely csökkenti az ingatlan szén-dioxid kibocsátását és energia költségeit, így jelentős mértékben csökkenthető az ingatlan üzemeltetési költsége is.

A fenntarthatóság a vállalati kultúránk központi eleme. Tudjuk, hogyan kezeljük a környezettudatos ingatlanok bérleti szerződéseit, az ösztönzőket, rendszeresen képezzük a munkatársainkat, hogy az energiatakarékos megoldások használatával és környezettudatos beszállítók kiválasztásával segíthessünk elérni vállalatának céljait. Azok a vállalatok, amelyek a JLL-lel dolgoznak, az ingatlan portfoliójuk energiafogyasztásának akár 15-50 százalékát is megtakaríthatják.

Portfóliónkban a következő eredményeket értük el eddig:

  • 2,14 MW energiájú napkollektor üzembe helyezése
  • 105 millió dollár értékű energiamegtakarítás 
  • 20 000 létesítmény energiatakarékos eszközökkel történő üzemeltetése
  • 2012 Energy Star Award a szakérelmünk elismeréseként  
  • Összesen 587 000 tonna megtakarítás az üvegházhatást okozó gáz kibocsátásban