Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Ingatlan bérbeadás

Optimalizálja ingatlanjai bérbeadottságát és piaci pozicionálását, hogy a lehető legjobb megtérülést érje el!

​​​​​​A kereskedelmi ingatlantanácsadók közül szakértőink a kreativitásukkal és sokrétű piaci tapasztalatukkal tűnnek ki. 70 országban több, mint 1000 piacon képviseljük ingatlan befektető ügyfeleinket és értékesítjük  ingatlanjaikat. Proaktív hozzáállással állunk ügyfeleik rendelkezésére az ingatlanjaik pozicionálásában és bérbeadásában.

Annak érdekében, hogy megfelelően reagálhassunk az iroda-, ipari- és  kiskereskedelmi ingatlanok piacán gyorsan változó igényekre, piackutatással, adatbázisok kiépítésével és naprakész piaci ismeretekkel vértezzük fel magunkat. Kapcsolatban állunk külföldi kollégáinkkal a világ minden pontján, így nemzetközi ingatlanpiaci gyakorlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kollégáink széleskörű szakmai kapcsolatokat építettek ki a piac szereplőivel és átfogó ismeretekkel rendelkeznek a vállalati bérlők ingatlan igényeiről. Bérbeadó képviseleti szolgáltatásunk keretében olyan marketing stratégiát készítünk, mely ötvözi a különböző kommunikációs csatornákat az új technológiákkal és a már bevált gyakorlattal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb bérlőket ingatlanja számára.