People

A JLL megújult szakértői háttérrel kezdte az évet

2021. a megújulás éve a JLL-nél, az év elején több új szakember is csatlakozott a budapesti iroda csapatához.

March 26, 2021

A jelenlegi pandémiás időszak ellenére is töretlen az ingatlantanácsadói szolgáltatások iránti kereslet, ezt jól példázza, hogy a JLL Irodabérbeadási részlegén több újonnan csatlakozó kolléga is van, így a folyamatos bővülés eredményeként az iroda-, kiskereskedelmi- és ipari ingatlanok bérbedását 11 szakképzett kolléga végzi. „Az Office Group jelenleg olyan izgalmas ingatlanfejlesztői megbízásokon dolgozik, mint a WING által fejlesztett Liberty irodaház, az Immofinanz legtöbb myhive épületének képviselete vagy az IT Campus, hogy néhányat említsek a meglévő megbízásaink közül. Emellett jelentős számú cég bérlőképviseletét is ellátjuk, legyen szó akár a JLL nemzetközi ügyfeleiről, akár magyar vállalatokról Budapesten és vidéken. A közeljövőben még több projekt van kilátásban, ami miatt szintén időszerű volt a bővítés és megújulás.” – mondta el Dr. Würsching Péter, a JLL bérbeadási részlegének vezetője.

Janák Enikő Szenior Tanácsadó az Irodabérbeadási csapatot erősíti, jelentős ingatlanfejlesztői oldalon szerzett tapasztalatával, piacismeretével segíti a JLL ügyfeleit. Feladata, hogy az új ügyfelek megnyerésén túlmenően a már eddig is sikeres részleget 15 éves ingatlanpiaci szaktudásával támogassa. Enikő tulajdonosi oldalról érkezett a vállalathoz, széleskörű tapasztalattal rendelkezik a bérbeadás és ügyfélkezelés területén. Az elmúlt több, mint 7 évben a BIF Nyrt-nél dolgozott, ahol 2016-tól ő vezette az értékesítési és marketing osztályt, felelt a teljes ingatlanportfólió hasznosításáért, valamint a fejlesztési projektek előkészítéséért. A legnagyobb ügylet, melyben részt vett, egy 15.000 négyzetméter alapterületű székház projekt.

A részlegen Kenyeres Adrienn Irodabérbeadási Tanácsadóként szintén év eleje óta mélyíti tudását, sajátítja el a piaci ismereteket és dolgozik a tapasztaltabb kollegák mellett több futó projekten. Aktív feladatot vállal az új ügyfelek felkutatásában is. Adrienn csatlakozása előtt 7 éves irodai, üzemeltetési és ’employee experience’ szakterületen szerezte tapasztalatát, ebből majd 3 éven keresztül Office Manager pozícióban felelt a Transferwise napi operatív feladatokat végző csapatáért, valamint a cég budapesti irodájának megfelelő működéséért. 2019-ben kulcsszerepet játszott a cég Váci úti folyosóra való költözésében és a 4.000 négyzetméteres új iroda kialakítási projekt lebonyolításában. A JLL-nél a Bérbeadóképviseleti részlegen működik közre és segíti az irodakeresőket – azon belül is legfőképp a hozzá közelálló területen lévő startup és tech cégeket - a megfelelő irodaterület felkutatásában, bemutatásában, új bérleti szerződések megkötésében, illetve szerződéshosszabbítások újratárgyalásában is.

Subscribe to JLL news & research

There was an error submitting the form. Please try again.

PRIVACY NOTICE

Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.

Generally the personal information we collect from you are for the purposes of dealing with your enquiry.

We endeavor to keep your personal information secure with appropriate level of security and keep for as long as we need it for legitimate business or legal reasons. We will then delete it safely and securely. For more information about how JLL processes your personal data, please view our privacy statement.