A JLL és a Robertson Hungary közösen adják bérbe a Medimpex Palotát

A belváros egyik legszebb részén elhelyezkedő Medimpex Palota tulajdonosa, a Medimpex Irodaház Kft. a JLL és a Robertson Hungary ingatlantanácsadó ügynökségeket kérte fel a 3 300 négyzetméter területű irodaház bérbeadására közös kizárólagos megbízás keretében

July 23, 2018

A belváros egyik legszebb részén elhelyezkedő Medimpex Palota tulajdonosa, a Medimpex Irodaház Kft. a JLL és a Robertson Hungary ingatlantanácsadó ügynökségeket kérte fel a 3 300 négyzetméter területű irodaház bérbeadására közös kizárólagos megbízás keretében.

A két tanácsadó cég bérbeadó képviselőként közösen dolgozik a Vörösmarty téren található ingatlan megüresedő területeinek bérbeadásán. A 2013-ben felújított irodaépület egyik kiváló adottsága a központi lokáció, melynek köszönhetően tömegközlekedéssel könnyen elérhető, a környéken lévő szolgáltatások pedig maximálisan kiszolgálják az itt dolgozók igényeit. A belváros nem csak a széleskörű szolgáltatásai miatt keresett irodaház célpont, a pezsgő üzleti élet is a kerületbe vonzza a vállalatokat.

„Egy budapesti kereskedelmi ingatlantanácsadó számára különösen fontos, hogy szerepeljen a kínálatában belvárosi irodalehetőség is, ezért nagyon örülünk, hogy eleget tehetünk a Medimpex Palota felkérésének és képviselhetjük őket a piacon. Ezzel az irodaházzal már két impozáns műemlék épület feltöltésén is dolgozhatunk a belvárosi iroda alpiacon, amit nagy előnynek tartok a jelenlegi aktív piaci körülmények között." – mondta el dr. Würsching Péter, a JLL bérbeadásért felelős vezetője.

"A Medimpex Palota nemcsak elhelyezkedése, hanem történelmi múltja és impozáns belső terei miatt is kedvelt irodaház. A Robertson Hungary évek óta a tulajdonos állandó tanácsadója, munkánknak köszönhetően 100%-os bérbeadottság jellemezte az épületet. Jelenleg két szint várja új bérlőit modern technikai felszereltséggel és bérelhető konferencia teremmel." – tette hozzá Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

Az irodaépület Budapest V. kerületében, a Vörösmarty téren helyezkedik el, a Deák tértől csupán pár perc sétára. A műemlék épület először 1999-ben esett át teljes körű felújításon, majd 2013-ban ismét modernizálták az épületet. A nyolc-szintes irodaház felszereltségét tekintve technológiailag minden tekintetben megfelel a mai kor követelményeinek és kielégíti a bérlői igényeket.