A JLL közreműködésével Peugeot autószalon nyílik a myhive Átrium Parkban

​A JLL irodabérbeadási csapata sikeres bérbeadási tranzakciót zárt a myhive Átrium Park földszinti területén, ahol az Auto-Fort Kereskedelmi Kft

April 09, 2018

A JLL irodabérbeadási csapata sikeres bérbeadási tranzakciót zárt a myhive Átrium Park földszinti területén, ahol az Auto-Fort Kereskedelmi Kft. 2018 áprilisában nyitja meg Peugeot autószalonját mintegy 320 négyzetméteren.

Az IMMOFINANZ tulajdonában álló myhive Átrium Park iroda- és kereskedelmi területeit co-exclusive megbízás keretében képviseli a JLL. Ahogy ebben a tranzakcióban is, a nemzetközi tanácsadó a bérbeadói oldalt képviselte. Az ingatlan tulajdonosa örömmel fogadta, hogy az irodaház bérlői összetétele egy olyan autószalonnal bővülhet, amely emeli az épület szolgáltatási színvonalát.

A Peugeot szalon szempontjából a Váci út 45. szám alatt található modern irodaház frekventáltsága miatt is kiváló választás. "Örülünk, hogy egy újabb bérlővel bővíthettük a myhive Átrium Parkot. Célunk, hogy továbbra is fenntartsuk ezt a sikeres együttműködést az épület tulajdonosával." - mondta el Fülöp László, a JLL irodabérbeadási tanácsadója.

A dinamikusan fejlődő Váci úti irodafolyosón található myhive Átrium Park nem csupán a hétköznapi irodai munkavégzéshez biztosít helyszínt. A már meglévő kiegészítő funkciók (étterem, kávézó, üzletek, konferenciaterem, raktárak, kertek, sétányok, szökőkutak) mellett, az IMMOFINANZ tavaly bevezetett új nemzetközi irodai koncepciója – a myhive – nyújt barátságos környezetet további szolgáltatásokat kínálva. Az épületben működő exkluzív music fitness stúdió biztosít élvezhető életteret és egyedi atmoszférát a bérlőknek. Az épület műszaki tartalmát és méreteit tekintve a budapesti irodapiac egyik vezető irodaépülete, mely 61 400 négyzetméter bruttó alapterületű komplexum 31 200 négyzetméter irodaterületet kínál.