A JLL látta el az evosoft Hungary Kft. bérlőképviseletét

A JLL Hungary bérlőképviseleti szolgáltatásának közvetítésével több mint 20 000 négyzetméter irodaterületre költözik a Siemens tulajdonában álló evosoft Hungary Kft

July 02, 2018

A JLL Hungary bérlőképviseleti szolgáltatásának közvetítésével több mint 20 000 négyzetméter irodaterületre költözik a Siemens tulajdonában álló evosoft Hungary Kft. A székház várhatóan 2021 januárjában kerül átadásra a WING Zrt. fejlesztésében.

A JLL neves vállalati ügyfélkörébe tartozó Siemens jelenleg is a világ több pontján dolgozik együtt a nemzetközi ingatlantanácsadóval. A magyarországi bérlőképviseleti megbízás során számos választási lehetőség adódott az aktuális aktív piaci körülményeknek is köszönhetően. Az opciók felkutatása és értékelése után végül a WING Zrt. Magyar Nobel-díjasok K+F Parkban tervezett irodaházfejlesztése felelt meg mindenben az elvárásoknak.

Az új székház a XI. kerületben épül fel, a Duna partján, a Magyar Tudósok körút 11. szám alatt. A szoftverfejlesztő cég a vidéki irodái mellett Budapesten jelenleg négy irodaházban végzi tevékenységét a XI. kerületben. A 2021-es költözést követően egyetlen helyen dolgozhat majd az evosoft 1 500 budapesti munkavállalója.

A társaság számára - tevékenységéből adódóan - kulcsfontosságú, hogy vezető szerepet töltsön be a negyedik ipari forradalomban, ezért a helyszínválasztásnál figyelembe vették a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Eötvös Lóránd Tudományegyetem közelségét. A JLL bérlőképviseleti tanácsadója, Starmann Mária hozzátette: „A tanácsadás során célunk az volt, hogy egy olyan irodamegoldást szállítsunk ügyfelünknek, mely mind lokációban, mind kivitelezésben kiválóan illeszkedik fő profiljához, a szoftver- és kutatásfejlesztéshez. Ezért az egyetemek közelsége mellett fontos szempont volt az innovatív munkakörnyezet és a jó megközelíthetőség. Kiemelném még az új épület magas műszaki színvonalát, a Duna-parti lokáció magas presztízsét és a projekt megvalósításának biztonságát is."

A fejlesztés a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park második fázisaként valósul meg, az ingatlan megfelel majd a jövő igényeinek is a legjobb high-tech megoldásokat alkalmazva, és a LEED Gold környezettudatossági védjegy által eleget tesz a legmagasabb szintű környezetvédelmi elvárásoknak. Előny továbbá a Duna-part nyújtotta gyönyörű panoráma és a zöld környezet, ami ideális irodai atmoszférát biztosít a hatékony és kreatív munkavégzéshez a kollégák számára.