A JLL tanácsadói segítségével 100 százalékos a telítettség a Central Palace irodaházban

A JLL irodabérbeadási részlegének első negyedéves eredményei közül egyik említésre méltó tranzakció a Central Palace új bérlője, a 3.000 négyzetméternyi területre költöző MITO reklámügynökség, mely során a JLL a bérbeadó Kuantum Kft-t képviselte

June 11, 2018

A JLL irodabérbeadási részlegének első negyedéves eredményei közül egyik említésre méltó tranzakció a Central Palace új bérlője, a 3.000 négyzetméternyi területre költöző MITO reklámügynökség, mely során a JLL a bérbeadó Kuantum Kft-t képviselte. A reklámügynökség 2018. harmadik negyedévében foglalja el új irodáját.

A 3.500 négyzetméter területű Central Palace a belvárosi iroda alpiacon található, a város szívében. Az irodapiac telítettségi rátája magas, jelenleg 94%-on áll. Ez is jól mutatja, hogy magas a kereslet ezen a területen, a MITO is a kiemelkedően jó közlekedés, valamint a környék pozitív, vibráló atmoszférája miatt döntött az irodaház mellett.

Az épületet kizárólagosan bérbeadó JLL irodabérbeadásért felelős vezetője, dr. Würsching Péter elmondta: „Elégedett vagyok a tanácsadói csapatunk eddigi munkájával, hiszen a Central Palace bérbeadási megbízása után rövid időn belül 100%-os telítettséget sikerült elérni az épületben. Az ilyen sikereket ügynöki csapatunk szakértői hozzállása és az irodapiac pontos ismerete teszi lehetővé."

Az irodaház a forgalmas Ferenciek terénél helyezkedik el, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. A történelmi jelentőségű épület 1887-ben épült és 2000-ben teljes felújításon esett át, amely során modern irodákat alakítottak ki a felső szinteken. 2017-ben újabb korszerűsítes történt, amely garantálja, hogy a bérlők változó igényeit teljes mértékben ki tudja elégiteni az ingatlan. A MITO beköltözését követően teljesen telített a Central Palace.