Az S IMMO Hungary a JLL-t és a Robertson Hungary-t bízta meg a River Estates irodaház bérbeadásával co-exklúzív megállapodás keretében

Az S IMMO Hungary tulajdonában lévő, a Váci út és Dózsa György út csomópontjánál található River Estates irodaházat kizárólagos megbízás keretében a JLL és Robertson Hungary ingatlantanácsadó ügynökségek képviselik, melynek részeként feladatuk az irodaházban felszabaduló 9.200 négyzetméternyi irodaterület bérbeadása

April 03, 2018

Az S IMMO Hungary tulajdonában lévő, a Váci út és Dózsa György út csomópontjánál található River Estates irodaházat kizárólagos megbízás keretében a JLL és Robertson Hungary ingatlantanácsadó ügynökségek képviselik, melynek részeként feladatuk az irodaházban felszabaduló 9.200 négyzetméternyi irodaterület bérbeadása.

A közel 20.000 négyzetméternyi irodaterülettel rendelkező River Estates-ben 9.200 négyzetméternyi terület válik elérhetővé 2019 második negyedévétől. A közkedvelt Váci úti irodafolyosó elején található „A" kategóriás irodaház tíz szinten biztosít világos irodatereket bérlőinek. A kiváló láthatóságú épület előnye, hogy csupán néhány lépésre található az M3 metrómegállótól, továbbá 24 órás portaszolgálattal, melegkonyhás étteremmel, fitness- és wellness központtal, háromszintes mélygarázzsal is rendelkezik.

Az S IMMO Hungary képviseletében Sermer Katalin elmondta: „nagy reményeket fűzünk az együttműködéshez, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy a nagyszerű lokáció, az elsőrangú adottságok és a szolgáltatások miatt méltán közkedvelt River Estates irodaház a budapesti ingatlanpiac két kiemelkedő szereplőjének - a JLL és a Robertson - professzionális hozzáállása és munkája eredményeképpen az elkövetkező évekre ismét nagyrabecsült új bérlők otthonává válik.

„Örömömre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk az S IMMO csapatával, és a Váci úti bérbeadási megbízásaink száma a River Estates irodaházzal bővülhetett. A JLL az elmúlt időben több sikeres bérbeadásban is részt vett az irodafolyosón, és a piaci előrejelzéseket tekintve továbbra is aktív lesz a bérlői kereslet ezen az alpiacon." – mondta el dr. Würsching Péter, a JLL irodabérbeadási vezetője.

„Második alkalommal kapta meg a Robertson Hungary a River Estates bérbeadási feladatait, szeretjük ezt a projektet. A jó elhelyezkedés mellett az irodaházban nagy szinti területen rugalmasan tudunk irodát adni. A műszaki felújítás után az épület még vonzóbb lett az egyre erősödő versenyben. A jelenlegi aktív, naponta változó piaci környezetben, ahol a bérlői mozgás folyamatos, elengedhetetlen a professzionális képviselet. Csapatunk rendkívül erős évet zárt 2017-ben, bérbeadó képviselet során több mint 29.000 négyzetméterre találtunk új bérlőt megbízóink számára." - összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.