News release

A Buda Square új bérlőt köszönthet a JLL közreműködésével

A JLL újabb sikeres bérbeadó képviseleti tranzakciót zárt a Buda Square Irodaházban, ahol a Primal Játékstúdió Zrt. mintegy 1.000 négyzetméteren folytatja tevékenységét.

September 05, 2019

Az Adventum Befektetési Alapkezelő Zrt. portfóliójába tartozó Buda Square Irodaház legújabb bérlőjét a JLL tanácsadói közvetítették. A nemzetközi tanácsadó rekord gyorsasággal találta meg a játékfejlesztő új, 1.000 négyzetméteres irodáját, aki a kereséstől számított másfél hónapon belül szerződött az irodaház tulajdonosával és a beköltözés szintén hamarosan, a harmadik negyedévben megtörténik.

A Primal Játékstúdió Zrt. az egyik legismertebb magyar játékfejlesztő, számos nagynevű kiadóval együttműködésben fejlesztették ki népszerű játékok sorát, a szakmában jól ismertek szakértelmükről, megbízhatóságukról és innovatív megoldásaikról. Tevékenységüket továbbra is az észak-budai lokáción szerették volna folytatni, így a választott óbudai irodaház ideális helyszínt nyújt számukra. A költözésben a döntésüket segítette a bérbeadó rugalmas hozzáállása a pénzügyi kondíciók és a kialakítás tekintetében, valamint az egyeztetések gördülékenysége. Dr. Guba Dániel, a Primal Zrt. jogtanácsosának elmondása szerint “Nagyon hasznosnak tartottam, hogy a JLL naprakész adatokkal tudott szolgálni az egész folyamat alatt, és minden felmerülő kérdésünket nagyon rövid időn belül megválaszolták. Egy napról napra változó irodapiacon, véleményem szerint, ez a kulcs ahhoz, hogy tudjunk haladni.”

A tranzakció lebonyolításáért felelős tanácsadó, Halász Kinga elmondta, hogy „A felek rendkívül hatékony kooperációja is közre játszott a projekt gyors lefolyásában. Az átfogó piaci ismeretünk és a rendelkezésre állás a csapatunk erősségei, amit a jelen esetben is sikerült a megbízó előnyére fordítanunk.”

A Buda Square Irodaházat 2018-ban teljesen felújították, amely részeként megújultak a közös használatú lobby területek és a liftek, valamint felújításra került az épület gépészeti rendszere és a mélygarázs is. A bérlők számára vonzó szempont a környéken elérhető szolgáltatások és az ingatlan kedvező ár-érték aránya. Az épület tömegközlekedési szempontból is ideális, a városközpont közelében helyezkedik el, kiváló láthatósággal bír és könnyen megközelíthető. A közel 18.000 négyzetméter összterületű irodaházban a fennmaradó bérelhető terület összesen 1.457 négyzetméter irodaterület és további 323 négyzetméter kiskereskedelmi egység befogadására alkalmas.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of nearly 92,000 as of June 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com