Egy újabb amerikai nagyvállalat bérlőképviseletét biztosította a JLL

Sikeres volt a JLL bérlőképviseleti megbízása, mely eredményeként hosszú távú irodabérleti szerződés született egy Magyarországra újonnan belépő szolgáltató központtal

May 24, 2018

Sikeres volt a JLL bérlőképviseleti megbízása, mely eredményeként hosszú távú irodabérleti szerződés született egy Magyarországra újonnan belépő szolgáltató központtal.

A megbízó a Fortune100-as listáján is szereplő multinacionális nagyvállalat az Egyesült Államokban, mely a JLL sikeres bérlőképviseleti munkájának köszönhetően 2018 harmadik negyedévétől Magyarországon is megnyitja első irodáját. Az ingatlanpiaci szakértőkkel és a vállalat vezetőivel közösen kidolgozott ingatlanstratégia révén a bérlő az Advance Towerben találta meg a számára legkedvezőbb bérleti feltételeket, ahol 3.500 négyzetméteren végzi majd SSC tevékenységét.

A JLL bérbeadásért felelős vezetője, dr. Würsching Péter elmondta: „A lokáció régóta közkedvelt a szolgáltató központok körében, ennek egyik oka a Váci úti irodafolyosó nyújtotta, humán erőforrás szempontjából fontos előnyök. Ennek kiaknázása megbízónk számára is mérvadó volt a döntés során, és a több, alternatív irodamegoldás felkutatása után a Futureal Váci úti fejlesztése bizonyult a leginkább versenyképesnek."

Az irodatér különleges és innovatív design elemekkel rendelkezik majd, melynek kialakításában kiváló partner a ház fejlesztője, aki maximálisan támogatja a megbízót elképzeléseiben. A projekt műszaki lebonyolításában a JLL Projekt Menedzsment csapata működik közre.

Az Advance Tower hatszintes, „A" kategóriás irodaház a bérlők körében népszerű Váci úti irodafolyosón található, első fázisa 2018 második negyedévében kerül átadásra, ahol minden területet bérbeadtak. A második fázis átadása 2019 szeptemberében várható, és szintén az épület egész területe tárgyalás alatt áll.