Új kinevezések a JLL bérbeadási részlegén

Az év elején új kinevezésekkel indított a JLL Hungary ingatlantanácsadói részlege, januártól a bérbeadó-képviseleti részleg Deák-Major Krisztina vezetésével működik.

March 05, 2019

Deák Major Krisztina 2016-ban kezdte karrierjét a JLL budapesti irodájában, ahol bérbeadó-képviseleti oldalon támogatja a vállalat sikeres működését. 2019 januárjától az iroda-bérbeadási csoport vezetőjeként új pozícióba lépett, felelősségi köre kiterjed az ingatlanfejlesztőkkel történő kapcsolattartásra, az általuk kezelt portfoliók folyamatos figyelésére, illetve szabad területeik bérbeadására. A jelenleg a JLL megbízásai közé tartozó 309,000 négyzetméternyi irodaépületek közül Krisztina divíziója felel az Exchange Palace, a Green Court Office, a Liberty és több belvárosi irodaház ügynökségi képviseletéért. További feladata, hogy a JLL nemzetközi, valamint hazai ügyfeleit bérbeadói oldalon támogassa, új ügynökségi szaktanácsadói megbízásokat kezeljen és akviráljon. Előléptetése az irodabérbeadási részleg hatékonyabb működését teszi lehetővé.

Továbbá, a részlegen töltött 1,5 év után Kovács Kristóf ingatlantanácsadói pozícióba lépett, és a bérlő-képviseleti részlegen működik közre a megfelelő irodaterület felkutatásában, bemutatásában, új bérleti szerződések megkötésében, illetve szerződéshosszabbítások újratárgyalásában is. Huszár Barbara piackutatási elemző pozíciójából a bérlő-képviseleti részleg tanácsadói posztjára lépett, hogy 2,5 éves karrierjét a JLL nemzetközi és lokális ügyfeleinek képviseletében kamatoztathassa.

„Összességében elmondhatjuk, hogy 2019-re minden junior tanácsadó szintet lépett a leasing csapatban, így jelenleg az Office Group összesen 7 felkészült tanácsadóval dolgozik a piacon, közülük is 5 senior kollégával. Az elmúlt évet az előbérleti szerződések dominálták, az öt legnagyobb bérbeadási szerződésből hármat még építés alatt álló épületekre kötöttek, és büszkék vagyunk, hogy a 10.000 négyzetméter feletti előszerződések közül kettő a JLL képviseletében történt. Az évről évre megdöntött ingatlanpiaci rekordoknak köszönhetően a tanácsadói szakma is csúcsidőszakát éli Budapesten és továbbra is nagy potenciált hordoz magában." – mondta el Dr. Würsching Péter, a JLL bérbeadási vezetője.